8 måneder

Kjøttkaker i brun saus

En tradisjonsrik norsk rett

Kjøttkaker i brun saus er bærebjelken i det tradisjonelle norske kjøkken. Middagsretten som du kanskje husker fra du selv var liten og som du gjerne vil gi videre til egne barn. Sempers kjøttkaker er tilpasset små barn, og vi bruker tradisjonelle ingredienser som du vil finne igjen i din egen kjøttkakeoppskrift. 

Retten inneholder små myke biter og passer bra ved introduksjon av biter i maten.

Potet, vann, gulrot, storfekjøtt (8%), sellerirotløk, vegetabilsk olje (raps), risstivelse, salt, muskat, laurbærblad, hvit pepper.

Oppskriften/Produktsammensetningen kan forandres, les alltid  ingredienslisten på forpakning.

Energi280 kJ (65 kcal)
Fett 2,5 g
hvorav mettet fett0,4 g
Karbohydrat9 g
hvorav sukkerarter0,6 g
Protein2 g
Kostfiber1,1 g
Natrium0,09 g

Ta av lokket og lytt etter “klikket” som garanterer at glasset er uåpnet. Glasset kan varmes uten lokk – i vannbad eller i mikrobølgeovn. Smak alltid på maten før servering.

Innholdet i glasset kan deles opp i porsjoner og fryses.

Uåpnet glass. ved romtemperatur. Åpnet glass: maks 2 dager i kjøleskap.

Sorteres som glass. Lokket sorteres som metall.

Visste du at?

Råvarer i barnemat

... er renere enn de råvarene du finner i butikken. Det er fordi norsk lov er så streng på at bare de beste råvarene kan brukes i barnemat.

Les mer om barnemat
Pin it
Hjem / Produkter / Kjøttkaker i brun saus