Hjem
For helsepersonell
  • Produkter
    • Middag
      • Kjøttkaker
    • Babygrøt
    • Velling
    • Mellommåltider og snacks
    • Morsmelkerstatning
    • Tilskuddsblanding
    • Mage & helse
    • Drikker
  • Ditt barns mat
    • Barnematskolen
    • Fra fødselen
      • Au! Om ømme bryster i ammeperioden
      • Flaskemating
      • Kolikk
      • Mageknip
      • Morsmelk
      • Morsmelkerstatning
    • 4-5 måneder
      • Introdusere gluten
      • Oppbevaring av mat og temperatur
      • Å begynne med smaksporsjoner
    • 6-7 måneder
      • Fra smaksporsjon til måltid
      • Mageknip, forstoppelse og diaré
      • Tid for grøt
      • Tilskuddsblanding
      • Tips for god søvn
    • 8-11 måneder
      • Hovedmåltid, mellommåltid og kveldsmat
      • Mellommåltid – det glemte måltidet
      • Meny 8–11 måneder
      • På tide med større biter i maten
    • Fra 1 år
      • Bare lure, ikke true
      • Fast måltidsrytme?
      • Godteri og søtsaker
      • Krydre mer
      • Lær barnet å spise selv
      • Matkrig og søl
      • Meny 1–3 år
      • Slutte med tåteflaske
    • Barnematens ABC
    • Lag hjemmelaget barnemat – gode oppskrifter!
      • 4 måneder
      • 6 måneder
      • 8 måneder
      • 1 år
      • Fruktpuré
      • Grøttips
      • Mellommåltid
    • Oppskriftsfilmer
  • Nyfødt baby
    • Mageplager
      • Forstoppelse
  • Spørsmål og svar
    • Barnemat
    • Barnets mat det første leveåret
    • Grøt
    • Konservering & holdbarhet
    • Kvalitet & miljø
    • Sempers ernæringsfysiolog
  • Om Semper
    • Kontakt
    • Skriv til oss!
    • Bærekraftig utvikling & ansvar
    • Om Semper
    • Retningslinjer palmeolje
    • Vår visjon
Pin it

Barnematskolen

  • Ditt barns mat
    • Barnematskolen
    • Fra fødselen
    • 4-5 måneder
    • 6-7 måneder
    • 8-11 måneder
    • Fra 1 år
    • Barnematens ABC
    • Lag hjemmelaget barnemat – gode oppskrifter!
    • Oppskriftsfilmer

Hvordan begynne med smaksporsjoner? Hva gjør du når barnet ikke vil spise? Hvordan lage sin egen barnemat? Hvor mye bør barnet egentlig spise? Alt dette og mye mer får du svar på i barnematskolen!

  • AllergierAllergier
  • ErnæringslæreErnæringslære
  • Fra mos til vanlig matFra mos til vanlig mat
  • Gode matvanerGode matvaner
  • Hvor mye skal barnet mitt spise?Hvor mye skal barnet mitt spise?
  • Lag din egen barnematLag din egen barnemat
  • Mat når du ammerMat når du ammer
  • Mat på reiseMat på reise
  • Problemer i matveienProblemer i matveien
  • SmaksprøverSmaksprøver
Share

Share this recipe

Del på Facebook Del på Twitter Email it Whatsapp it SMS it
Home / Barnematskolen

Våre produkter er utviklet med tanke på menneskers behov, i samarbeid med leger, forskere og ernæringsfysiologer.
Sempers virksomhet er delt inn i tre spesialområder: barnemat, morsmelkerstatning og glutenfri mat.
Vårt fokus er på Norden og Semper har datterselskaper i Finland, Danmark og Norge.

Forbrukerkontakt:

800 30 580

Åpningstid 9 - 12

Personvernpolicy

 

Våre andre nettsteder

  • Helsepersonell
  • Semper Glutenfritt
  • Danmark
  • Sverige
  • Finland
Vi bruker cookies på vår hjemmeside for å forbedre brukeropplevelsen og websidens funksjonalitet, og for å analysere hvordan hjemmesiden brukes. Når du besøker hjemmesiden samler vi også inn data om deg som kan omfatte personopplysninger. Du kan lese mer om dette og dine rettigheter i vår personvernerklæring
Les mer om informasjonskapsler
Lukk